Programmeren

Wij ontwikkelen jouw smartphone of tablet applicatie. Eerst bepalen we samen alle eigenschappen en functies van de app. Eenmaal de eigenschappen bepaalt zijn wordt de interface in een functioneel ontwerp klaar gestoomt voor een eerste review. Aan de hand van het functioneel ontwerp testen en verfijnen we samen de app tot het resultaat aan onze verwachtingen voldoet. Erna starten we het technisch ontwerp, waarbij de werkelijke broncode geschreven (geprogrammeerd) wordt. Na deze technische fase bekijken we samen de eerste demo en sleutelen we die bij indien nodig. Ook al schijnt perfectie niet haalbaar te zijn doen we er alles aan om perfectie sterk te benaderen.

Interface ontwerpen

Het belangrijkste bij een app is wat de gebruiker voorgeschoteld krijgt, de interface m.a.w. Los van programmeren kunnen wij ook de interface ontwerpen of advies geven over de interface. Het gevoel dat de gebruiker zal krijgen terwijl hij jou app gebruikt is uiterst belangrijk, het is de magische touch van jou app. Een slecht gevoel of chaos haalt je app onderuit. Om dit te vermijden is het belangrijk voldoende aandacht te besteden aan de interface. Om het magische gevoel te bereiken ontwikkelen wij de interface of adviseren we je waar nodig.

Innovatie functies

De mogelijkheden van de verschillende platforms zijn oneindig. Dankzij onze ervaring en innovatieve methodes kunnen we jou wellicht nieuwe functies voorstellen, functies waar je nog niet eerder bij stil gestaan hebt en die je app uniek zal maken. Daarnaast worden platforms nog te weinig ingezet in de algemene bedrijfsstructuur. Elk bedrijf beschikt over een ICT infrastructuur, maar nog te weinig worden smartphones en tablets ingezet om die infrastructuur ter verrijken, uit te breiden. Met onze technische kennis kunnen wij naadloos de platformen integreren in jou ICT infrastructuur zodat jezelf en je medewerkers nog efficiƫnter en vlotter kunnen werken.