Tablet applicatieWeb Active heeft zich gedurende een jaar verdiept in de problematiek met papieren werkbonnen. We botsten al gauw op volgende problemen waarmee vele bedrijven worstelen:

 

  • Veel overbodig schrijfwerk voor de werknemer
  • Werkbonnen gaan verloren
  • Onduidelijk geschrift dat het kantoor niet kan lezen
  • Overbodig vervoer
  • Vele telefoongesprekken door bovenstaande problemen


Opgeteld veel geld dat dus verloren gaat…. In de kleinste bedrijven berekenden we al gauw 900€/maand. In de grotere bedrijven kwamen we al heel snel aan 5000€/maand en zelfs meer!WERKWIJZE

Het kantoor

Het kantoor zal voornamelijk via een web applicatie werken waar ook van op afstand naartoe kan gesurft worden. Deze is beveiligd met een gebruikersnaam en paswoord om misbruik te voorkomen.

Wanneer ingelogd is,is er een heel klantenbeheer beschikbaar waar voor elke klant een eigen prijslijst kan worden voorzien. Wilt u dit niet, selecteert u gewoon de standaard prijslijst.

De prijslijsten zullen vervolgens gekoppeld worden aan één universele productenlijst die elke werknemer kan raadplegen via zijn tablet zonder alles opnieuw te moeten uitschrijven.

Tenslotte is er ook een uitgebreid opdrachten en administratie systeem beschikbaar zodat u elke opdracht perfect kan opvolgen totdat deze ze is gefactureerd.

De werknemers op de baan

Deze zullen voornamelijk werken met een tablet van 10,1”. De layout op tablet is heel simplistisch en zal de werknemer laten terug denken aan een ouderwetse werkbon, alleen is hier al bepaalde informatie voor hem op voorhand ingevuld.

Het eerste wat de werknemer ziet wanneer hij de tablet opent zijn de opdrachten die nog moeten worden uitgevoerd. Van het ogenblik een opdracht is uitgevoerd, wordt deze automatisch uit de lijst verwijderd.

Om meer informatie over een opdracht weer te geven of om de opdracht af te handelen moet de werknemer simpel de job aanklikken. Vervolgens zal hij door verschillende schermen worden geloodst alsof het kinderspel is.

 

UITBREIDEN OF VERBINDEN MET ANDERE APPLICATIES

Web Active heeft jarenlang ervaring met het maken van op maat gemaakte web applicaties. Daarom zal wanneer u voor deze applicatie kiest een afzonderlijke kloon van deze applicatie voor u worden gemaakt. Dit heeft enorm veel voordeel tegenover andere bestaande pakketten aangezien u geen rekening moet houden met andere gebruikers van het pakket.

Zo kunnen wij specifieke afmeldingsprocedures voor u in het systeem programmeren. Of zelfs indien u wenst een semi-automatisch of indien mogelijk een automatische link leggen met uw boekhoudprogramma.

Er zijn dus bijna geen limieten met dit pakket, het pakket is voor u op maat gemaakt waardoor u alle concurrentie altijd een stap vóór blijft!

Voor meer informatie betreft de applicatie of prijzenstructuur contacteer ons via onderstaande coördinaten. De applicatie is te huur of te koop zodat er altijd een oplossing voor u geschikt is!

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie download onze brochure of contacteer ons voor een live demo : info@webactive.be