Wie zijn wij

In het moderne zakenleven vormt het internet een cruciaal element. Het merendeel van de bedrijven beperkt zich tot het onderhouden van een website, maar het internet biedt veel meer mogelijkheden. Onder meer daarom is Web active gespecialiseerd in webdesign en webdevelopment voor KMO's en helpt het bedrijven om die mogelijkheden optimaal te benutten. Dit houdt in dat wij van Web active met plezier voor u een online omgeving kunnen ontwikkelen. Daarenboven kan u zolang u maar een internetverbinding heeft, die omgeving overal raadplegen. Een mooi en makkelijk bruikbaar voorbeeld van een van onze diensten betreft een uniek extranet dat voldoet aan de specifieke noden en wensen van uw bedrijf. Wij kunnen er eveneens voor zorgen dat een website aanpassen kinderspel wordt, via een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System).

Web active is een jong gemotiveerd team van webdevelopers. Zij staan altijd klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Service en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats. Gekwalificeerd met de gekende Microsoft certificaten staan wij elke dag klaar om onze diensten aan u aan te bieden.

Neem zeker ook een kijkje op onze twitter-, linked- of facebook-pagina! .

Onze ervaring

Online reservatiesystemen, immobiele websites en CMS systemen zijn alles behalve onbekenden voor ons. Aan de hand van de nodige ervaring en kennis die we in huis hebben, kunnen we ervoor zorgen dat uw website of webapplicatie tot in de puntjes is afgewerkt. Zo mocht Web active een uitgebreid extranet ontwikkelen voor het bedrijf Glasgarage. Deze internettoeppassing wordt vandaag de dag door 130 vestigingen gebruikt en zorgt er eveneens voor dat deze vestigingen perfect en kosteloos kunnen communiceren met elkaar. Meldingen, calculaties en facturen kunnen nu allemaal beheerd worden via dit extranet. Dankzij dit netwerk kunnen dus enorm veel telefoon-, applicatie- en computerkosten bespaard worden!