Webmarketing is een zeer effectieve manier om uw doelgroep naar uw website, en dus naar uw bedrijf, te krijgen. U kan meer dan 20 000 euro uitgeven aan een reclamespot op televisie, er is echter geen garantie dat net die kijkers geïnteresseerd zijn in uw product. Met webmarketing is die garantie er wel, en bovendien kan u de interesse ook perfect meten. Verder is webmarketing mogelijk op de uiteenlopende niveaus die hier volgen:

SEO (Search Engine Optimalisation)

SEO (search engine optimalisation) zal ervoor zorgen dat u hoger scoort bij het zoeken naar bepaalde trefwoorden in zoekmachines. Op die manier gaan mensen uw website sneller vinden en bezoeken. Eerst en vooral zal uw website via Google Analytics door ons worden geanalyseerd, zodat we meteen de probleempunten aan het licht kunnen brengen en aanpakken. Nadat deze zijn weggewerkt, gaan we op al uw pagina's de meest effectieve zoekwoorden implementeren. Ook worden alle codes in uw websites volgens de internationale standaarden geschreven om zo hoger te kunnen scoren binnen het domein van zoekmachines.

SEA (search engine advertising)


SEA (search engine advertising) is een dienst die wij aanraden op het moment dat u een promotie hebt lopen of bij e lancering van een nieuw product. Hierdoor zal u de garantie krijgen op de voorpagina van Google te verschijnen, telkens iemand een relevante zoekopdracht invoert. Per bezoeker die via deze weg naar uw website word geleid, betaalt u dan ongeveer 25 cent. Dit wil dus zeggen dat voor slechts 25 cent een oprecht geïnteresseerde bezoeker op uw website terecht komt! Bovendien is SEA direct meetbaar, in tegenstelling tot SEO, waarbij je enkele weken op het resultaat moet wachten. SEA biedt dus een ideale oplossing als u een onmiddellijke stijging van het aantal bezoekers wenst!

E-mail marketing

kan een zeer waardevolle aanvulling zijn voor het promoten van uw producten. Indien u voor deze optie kiest, implementeert Web Active voor u een "newsletter"-script waar mensen zich op kunnen inschrijven. Op deze manier zorgt uw website in een beweging voor het uitbreiden van uw mailbestand.